Alvászavar
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Alvászavar

Alvászavar, álmatlanság

alvaszavar

A lelki béke olyan kincs, amit ha folyton csak elveszítünk, egyre drágább árat kell fizetni a visszaszerzéséért. A jó hír, hogy a lelki béke sosem megy messzire; végig ott van bennünk, csupán annyit kell tenni, hogy határozott mozdulattal elengedjük mindazt, amire nincs szükségünk. Ami nem szolgálja a boldogságunkat.



Álmatlanul tölti az éjszakáit, csak forgolódik? Vagy folyton felébred, nem tud órákon át nyugodtan aludni? Klimax vagy éppen stressz gyötri? Esetleg rémálmai vannak?

Alvászavar olyan embernél alakulhat ki, aki úgy érzi,
 veszélyeztetik az önazonosságát, túlélését. Az élete feszültséggel, szorongással teli. Bizonytalanságban él, miközben az életének minden momentumát irányítani akarja. Úgy érzi, mikor alszik, kicsúszik a kezéből az irányítás és sebezhetővé válik. 

Megoldás:
 foglaljuk le az agyunkat mindenféle gondolattal, annak érdekében, hogy a „veszedelmes” alvás állapotát minimalizáljuk. Alkalmasint bűntudathoz is kötődhet a probléma, ami következtében, alvás-, pihenésmegvonással bünteti magát a beteg. Esetenként az alvás időpazarlást is jelenthet egy hitrendszer szerint.
Természetesen –sajnos-, nem csak a pánikbetegség okozója lehet egy tudatalattiban megbúvó hitrendszer, hanem számos más betegséget is okozhat egy ilyen negatív gondolati minta. Ezek ellen is a siker ígéretével vesszük fel a harcot!A nyugalom és feltöltődés ismét az élete szerves részévé válhat, ha nem pusztán a tünetet (inszomnia, alvászavar) nézi és próbálja kezelni, hanem a tudatalattijában keresi meg a válaszokat az Önt gyötrő kérdésekre.

 

 

Hogyan segíthet a hipnózis a nyugodt alvás elérésében?

A kezelés során feltárjuk és megértjük a probléma gyökerét, az Önben lévő feszültséget pedig megszűntetjük. Fontos tudnia, hogy nem elég csupán azt elérni, hogy nyugodtan aludjon, mert a zavart alvás az egy tünet; egy kivetülése a lelki feszültségnek.

Ha csupán a nyugodt alvás érjük el, akkor a feszültség talál magának más kiutat, akár egy betegség formájában is. A hipnózis lényege, hogy a gyökérprobléma szűnjön meg! Tehát pusztán az, hogy a kezelés során elérjük közös munkával, hogy Ön ettől kezdve szépen átaludja az egész éjszakát, majd frissen és kipihenten ébredjen egy sor egyéb jótékony hatást von maga után.

Nevezetesen; kiegyensúlyozott lesz, a vitális energiája a maximumra kerül, az idegei kisimulnak, pozitívabb és életvidámabb személyiséggé válik, s több energiája marad, hogy az ébren töltött órákban valóban fontos dolgokra szánjon időt.

 

Néhány híresség azok közül, akiken a hipnózis már segített

 

Matt Damon - Dohányzás. 20 évig hiába próbált leszokni, amikor rátalált a hipnózisra, mely meghozta végre a sikert. Rajta kívül fél Hollywood döntött hasonlóan és hipnózis segítségével szokott le a dohányzásról.

David Beckham Magánéleti válságból tudott kijönni a hipnózis segítségével.

Michael Jordan, Kobe Bryant - Sportteljesítmény fokozása.

Sylvester Stallone - Önbizalomhiány. Miután 1976-ban megírta  Rocky forgatókönyvét, nem merte elküldeni azt Hollywoodba. Hipnózis kazettákat hallgatva sikerült leküzdenie a félelmét, a többi már történelem.

Mozart - Kreativítás fokozása.

Orlando Bloom - Csokoládé függősségét szüntette meg a hipnózis segítségével.

Sir Winston Churchill -  A 2. világháború alatt hipnózis segítségével tudott éjszakába nyúlóan, keményen dolgozni.

Jackie Kennedy - Hipnoterápia segítségével tudta feldolgozni férje, John F. Kennedy meggyilkolását.

Bruce Willis - Dadogás. Gyerekkorától kezdve küzdött vele. Mielőtt felcsapott volna színésznek elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra véget vet neki, így talált rá a hipnózisra.

Mel Gibson - Stressz leküzdésében játszott nála óriási szerepet a hipnózis.

Diana hercegnő - Nyilvános beszédtől való félelem, önbizalomhiány.

és még sokan mások...

 

GYIK és tévhitek

Biztos jó ötlet " megbolygatni" a múltat?

Csak akkor van értelme „megbolygatni”, ha valaki változtatni szeretne az életén.Azonban, ha  valaki szeretne megmaradni a jelenlegi problémájával együtt, ami hátizsákként nehezedik egyre jobban és jobban az ember vállára, és így leélni az élet akkor nem kell „megbolygatni”. De ezt nem is nevezném megbolygatásnak, sokkal inkább a múltban kialakult probléma pontos feltárásának és megszüntetésének.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy nem a múltbeli sebek feltépéséről van szó, melyek eredményeként zaklatottan, feldúltan, szomorúan távozna az ülésről. Pont ellenkezőleg! A múltban kialakult probléma megértésével és felülírásával a kliensben végre összeáll minden, melynek hatására azonnal megindul a változás folyamata és teljesen másként fog tekinteni a korábbi problémájára.


Mi van, ha nem tudok kijönni a hipnózisból és „benne rekedek”? 

A filmekkel ellentétben a hipnózisban az ember nem öntudatlanul, kiszolgáltatottan fekszik kitéve magát a hipnotizőr kénye kedvének. Egy kellemes, mély relaxált állapotról van szó, melyben a kliens a kezelés során végig tudatánál van, összeszedetten, érthetően kommunikál a hipnotizőrrel, amire csak egy tudatánál lévő ember képes, így nem történhet semmi olyan dolog, ami a kliens akaratával ellenkezne.



A hipnotizőr "kiszedi belőlem" a PIN kódomat, vagy olyanra kényszerít, amit nem tennék meg máskülönben!

A kliens még a legmélyebb transz során sem veszíti el az öntudatát és a kezelés alatt végig megtartja döntési képességét és semmi olyat nem fog tenni vagy mondani, amit éber állapotban nem mondana el, vagy nem tenne meg.Amerikai orvosok szövetsége is elismeri és alkalmazza, mint hatékony, kiegészítő terápiát.




Mindenki hipnotizálható?

Az emberek 99%-a hipnotizálható. A kivételek közé tartoznak a súlyosan zavart, beszámíthatatlan elméjű emberek.  Mondok egy egyszerű példát, amiből kideríthető, hogy Ön vajon hipnotizálható-e:
Gondoljon egy kedves emlékére, mondjuk amikor nyaralt egy szép helyen. Ha fel tudja idézni magában az emlékét, akkor Ön hipnotizálható.





Mire számíthat a kezelés alatt?

A fenti problémák okainak felderítésére és kiküszöbölésére rendkívül alkalmas a Hipnózis és a TH módszer.
a gyökérprobléma megtalálása után a sérülés okozta hitrendszer törlése történik, szükséges pozitív tartalmak letöltésével együtt.
Ezt követően megerősítő szuggesztiókat juttatok el a tudatalattiba. 

 



Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


 Kováts Tibor
 Okleveles Mesterhipnotizőr, 
 Theta Healing Konzulens

hipnó_gomb_01.PNG