Sikertörténetek
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Sikertörténetek

 

Képtalálatok a következőre: happy people

Szenzációs Sikertörténetek

Krisztina
Párkapcsolati problémák - konfliktus az édesanyával

Több problémával kerestem fel Tibort. A házasságom az utóbbi néhány évben nagyon megromlott. Hiába próbáltam, nem tudtam megtalálni az okot, ami ide vezetett. Úgy éreztem, hogy minden nagyon rossz irányba ment el. Megváltoztam, egy sötét, negatív erőtér vett már körül, amiből nem tudtam szabadulni. Éreztem, hogy gyengülök, fogynak az energiáim, mert ez az erő folyamatosan lehúzó, negatív, romboló gondolatokat termelt bennem, amiket nem tudtam leállítani. Ez nagyon rossz hatással volt a mindennapi életemre, gondolkodásomra, már nem voltam Önmagam. Ezt tetézte még a folyamatosan fennálló önbizalomhiányom, és az emberekkel szembeni bizalmatlanságom. Ráadásul különösen mély nyomot hagyott bennem az anyám viselkedése velem, ami miatt pár éve minden kapcsolatot megszakítottam vele.
Az ülések alkalmával nagyon pozitív tapasztalataim voltak. Kellemes környezetben, kényelmesen, mindig a hétköznapokból kilépve, megnyugodva kezdődtek. Régóta rendszeresen relaxálok, és mondhatom, hogy ilyen mélységű, ennyire pihentető testi-lelki állapotot még sosem éltem át.
Már az első ülés azonnali, fantasztikus eredményt hozott. Olyan szintre felemelt, hogy eltűnt az összes negatív gondolat, erő, hozzáállás. Átfordultam pozitív életszemléletűvé, hit és önbizalom töltötte el az egész lényemet. Csodálatos érzés volt ezt megtapasztalni, ennek tartóssága pedig különösen nagy örömmel tölt el. 
A második ülés alkalmával teljes mértékben meg tudtam bocsátani anyámnak. Ezáltal a bennem lévő harag és sértettség teljesen elmúlt. 
Az elmúlt életbeli utazások eddig nem tapasztalt élményt jelentettek, és nagyon érdekesek, tanulságosak voltak. Tibor a jókor feltett, megfelelő kérdéseivel rá tudott vezetni a múltbeli és a mostani életem közötti összefüggésekre, illetve a múltbeli életeim üzenetére, ami segített a mostani életem gondjainak megoldásában. Nagyon meglepő élmény volt már az is, hogy megkaptam a megoldást, a megoldás maga pedig pedig különösen megdöbbentő információ volt. Már tudom mit kell tennem, és min kell változtatnom.
Nagyon hálás vagyok Tibornak a segítségéért. Az ülések hatására az életemben erőteljes minőségi változás következett be. Jó szívvel ajánlom őt bárkinek.

Erika
Bántalmazás, rendkívül alacsony önértékelés


Kedves Tibor,
A mindennapjaimat alkotó három szinten való életem nem volt harmonikus. A munkában nem kaptam elismerést, úgy éreztem a gyerekeimmel sem úgy élek, ahogyan azt szeretném és a párkapcsolatomban is kiszolgáltatottnak éreztem magam, pedig hajszoltam magam, igyekeztem megfelelni, hogy minden téren jó legyek. De minden egyre jobban kezdett széthullani. Mindhárom szintre, vagy élettérre jellemző volt, hogy nem éreztem jónak magam, és vágytam a nyugalomra, az elismerésre. Szerintem mindannyian erre vágyunk ebben a világban. Hála az Önnel való három találkozásnak, a munkában már megkapom az elismerést, és tiszteletet. A gyermekeimmel tökéletes összhangban élünk, ők is a maximálisat tudják teljesíteni, mióta érzik rajtam, hogy érzelmileg, lelkileg a helyemre kezdek kerülni. Állandóan együtt vagyunk, és minden rajzukkal, mondatukkal arról biztosítanak, kimondva- kimondatlanul, hogy én vagyok a világon a legjobb anyuka. Hatalmas szíveket rajzolnak, mellé írják, hogy Anya, és kirakják a hűtőre, sőt a munkahelyemre is be kell hoznom, és kiraknom a falra:). Mert mostanra érett meg bennem mindaz, amit Önön keresztül kaptam. Már tudom, hogy értékes vagyok, és jó. Csak meg kellett magamban látni, és így már mások is látják. Végre kezdek visszatalálni önmagamhoz, tudom, mit szeretnék, és mit nem engedek a jövőben. Remélem, sőt nem is, tudom, hogy mostantól ez a része az életemnek is a helyére fog kerülni, és boldog leszek. Már most is az vagyok. 

Köszönök minden szót.
Üdvözlettel és szeretettel, Erika

 

Zsuzsa
Munkahelyi konfliktus a főnökkel

Ajánlás útján, munkahelyi problémával kerestem fel Kováts urat. Új munkahelyre mentem és azt tapasztaltam, hogy a közvetlen vezetőm és köztem konfliktus helyzet alakult ki több alkalommal. Ha megláttam felém közeledni, arra gondoltam, már megint mit nem csináltam jól. Ez ahhoz vezetett, hogy már a látványától is görcsbe szorult a gyomrom. Felismertem, hogy ezt az állapotot meg kell változtatni, mert így nem lehet eredményesen dolgozni, ez csak azt generálja, hogy hibásan fogok dolgozni, az állandó félelem, hogy vajon megfelelek e, előbb vagy utóbb betegséghez vezet. Be kell ismernem, hogy némi fenntartással fordultam külső segítségért, de amit a kezelés után tapasztaltam, azon én is erősen megdöbbentem. Teljesen, de teljesen megváltozott a főnököm és a köztem lévő viszony, megszűnt a görcsösség, sőt már mosolyogni is képesek vagyunk egymás felé. Kell ennél több????

Köszönöm, Zsuzsa!Zsolt
Az édesanya elvesztése – és képtelenség az elengedésre

Azért kerestem Önt fel, mert néhány évvel azelőtt vesztettem el az anyukámat, és úgy tűnt, hogy nem tudom őt elengedni. Ennek nagyon komoly testi tünetei is voltak. Két kezelésen voltam Önnél és onnantól kezdve száz százalékosan megoldódott ez a probléma, eltűntek a testi tünetek, és rendeződött ez a dolog. Az ülés jóleső érzés volt számomra, azt nem mondom, hogy olyan „hű, de könnyű volt”, mert rengeteg kérdés volt, figyelnem kellett, de úgy érzem, mi megtaláltuk azért az összhangot, ami nagyon fontos és innentől kezdve a bizalmamat Önnek szavaztam. Működött a dolog.

Köszönettel, Zsolt

 

Edit
Egy kislány, akit elhagyott az édesapa. Folyamatos zuhanás a lelki szétesésbe…

Kisebbik lányom idén lesz 18 éves. Érzékeny humoros, vidám, huncut gyerkőc volt. Apja 3 éves korában hagyott el minket. Ezért igazán nem is emlékszik, milyen, ha jelen van az apja a hétköznapokban. Sajnos ez őt nagyon megviselte, annak ellenére, hogy megmaradt a kapcsolat, kéthetenkénti együttlétekkel. Az apjával tapasztalt rossz élmények mély rétegekig beleivódtak a lányomba. Itt nem fizikai dolgokra gondolok, hanem érzelmi lelki  mint a kinevetés, elhanyagolás. Az apa hiánya hosszú évekig kísérte és befolyásolta érzelmi hangulatát, s sajnos a depressziójának kialakulásában is része volt. Iskolát is kellett váltani általánosban először, mert nem tudta jól kezelni a konfliktusokat, és szeretet éhsége is sokszor kényszerítette számára nem megfelelő élethelyzetekbe. 

Megfelelési kényszere, gátlásossága és az élethelyzetünk rossz irányba fordulása depresszióba kergette a lányomat. Jártunk pszichológushoz, nem is egyhez. Homeopátiás kezeléssekkel is próbálkoztunk. Voltunk terapeutánál, a lányaimat családállításon is állították. Kisebb javulások érzékelhetőek voltak, de egyik sem vezetett hosszú távú eredményre. Az apja iránt érzett düh, harag keveredett a hiánnyal is, amit nehéz egy tinédzsernek rendbe tenni. A pszichológusi terápiák hosszadalmasak és elég lassan hatnak, ha egyáltalán megtalálják a probléma gyökerét. Általános iskola után a gimnáziumi körülmények a versenyistállós elvárások, az elhidegült nem törődöm  osztálytársak miatt sajnos az én érzékeny lányom a depressziós kimenekülést a választotta, nem tudatosan a helyzetből. Gimnáziumot váltottunk, de a depresszió itt is felütötte a fejét, az apjával való viszonyát, érzelmeit is külön zsákként cipelte magával. Volt kórházban, írtak fel gyógyszert, Xanax- ot, ami semmit nem ért ezért abba is hagytuk. 
Ekkor találtam meg Tibort a neten. Ő volt az utolsó mentsvárunk.

Ami rögtön megfogott, hogy több féle módszert alkalmaz egyszerre. Már az első ülés után érezhető volt a változás. A lányom nagyon élvezte és feldobva, megkönnyebbülve jött ki a hosszú "ülésről". A második ülésen az apai érzelmeit, dühét, és a jelenlegi helyzetének el nem fogadását vették górcső alá, teljes sikerrel. Utána megkönnyebbülve felszabadultan beszélt az apjáról és, hogy végre megértette elfogadta a helyzetét és helyére kerültek az érzelmei az apjával kapcsolatosan. A harmadik ülés után úgy érzem, amiért mentünk Tiborhoz azt meg is kaptuk. A depressziójából a lányom kifelé lépdel, boldogabb és vidámabb hétköznapokat élünk át együtt. 


 

Mária
Eladhatatlan lakás, avagy egy blokkoló lelki gát

Egy lakást árultam már három hónapja és sehogyan sem akart megmozdulni. Voltak érdeklődések, de konkrét jelentkező nem volt. Amikor leültünk és foglalkozni kezdtünk ezzel a dologgal, hogy mi az oka ennek, hogy a lakás iránti érdeklődés ennyire csekély, ez egy csütörtöki nap volt. Két héttel később folytattuk és befejeztük a terápiát. Az ezt követő hétvégén semmi, de hétfőn jött egy érdeklődő, besétált a lakásba, és - a legkisebb erővel, amit nekünk eladóknak ez ügyben ki kellett fejteni - megvásárolta a lakást, két nappal később már szerződést is kötöttünk.

Az üléseket megelőzően minden ugyanúgy történt, mint az azutáni napokban. Minden rendben volt, ki volt takarítva, minden meg volt téve, ha oda beérkezik egy ember, akkor az jól érezze magát. Bejött ez a hölgy, de vagy négyen- öten voltak és előtte egy halom lakást néztek meg, és erre rögtön azt mondták, hogy „megjöttünk”. Ami, egészen döbbenetes volt, de megtörtént!

Az ülések alatt és után nagy megkönnyebbülést éreztem, mert visszaemlékezve, egészen banális oka volt annak az én ragaszkodásomnak, hogy az a lakás, az, hogy én tudatomon kívül, ennyire ragaszkodtam hozzá. Túlságosan a sajátomnak tekintettem és ezért, hogyan tudott volna a másé lenni. És ez sugároztam valószínűleg, és az az ingatlan is ezt sugározta, és ha valami nem eladó, hát arra nincs vevő. Nagyon meg voltam elégedve, mert úgy érzem, hogy egy csomó minden, azóta olyan könnyűnek látszik, olyan más emberré váltam. Lenyugodtam, megértettem egy csomó mindent. Az élet problémáihoz való egyértelműen egyszerűbb, praktikusabb, új hozzáállásom miatt. Ami, egészen furcsa, de megtörténik.

Anikó

„Az élet egy félelemmel teli dolog…”

Nehéz szavakba önteni azt az érzést, történést, segítséget, amit Tibortól a hipnoterápia során kaptam. Visszakaptam, megerősítettük a kezelés során a hitet, erőt, reményt, és csupa jó érzést, megkönnyebbülést kaptam. A kedvesség, a figyelem, sokat segít a bizalom kialakításában, ellazulásban, az őszinteség megteremtésében. Hálás vagyok Tibor segítségéért.

 

Erzsébet

A szüleim kisfiút vártak, de én születtem helyette…

Egy rosszul működő párkapcsolatból léptem ki, amikor felkerestem Tibort. Egy egészségesebb életvezetési úton szerettem volna elindulni, mert éreztem, hogy valami nincs rendben bennem. Az ülés során kiderült, hogy minden problémám gyökere az volt, hogy a szüleim kisfiút vártak, de lányuk született. Ebből fakadtak az önértékelési gondjaim, ezt nagyon világosan megmutatta nekem Tibor az ülésen. Egyetlen találkozás határozott javulást eredményezett!

Az önbizalmam magasabbra emelkedett és nyitottabb, bátrabb lettem a kinti világra. Az is biztos, hogy jóval többen néztek nőként rám, nőiesebb lettem. A megjelenésemmel talán korábban sem volt probléma, csak a hitemmel. Párkapcsolati téren is nagyon sokat javult az életem. Jól érzem magam végre a bőrömben! Köszönöm!

 

Judit

Ijesztő hajhullás, egy előző élet miatt…

2017. márciusában a hajam elkezdett hullani. Ha beletúrtam, tízesével maradt a kezemben, hajmosáskor pedig csomókban. Már nem mertem hozzáérni, de sokszor még az sem kellett, hullott magától. Azt gondoltam, hogy tavaszi hajhullás, 1-2 hónap alatt elmúlik.

Mikor júniusban is fennállt ez az állapot, komolyan elkezdtem aggódni. Felkerestem a háziorvosomat, kivizsgáltatott, de a leleteim értékei normálisak voltak, gyulladásra, vagy valamilyen hiányállapotra utaló értéket nem talált. Egy hormon tartalmú kenőcsöt javasolt, aminek mellékhatása az, hogy elősegíti a sejtek rosszindulatú szaporodását. Ezt a gyógymódot elvetettem. Mivel a leleteim nem utaltak testi problémára, úgy gondoltam, hogy a hajhullás lelki eredetű.

2017. októberében egy barátnőm ajánlotta nekem Kováts Tibor hipnotizőrt. A hipnózisról természetesen hallottam már, de semmi ilyesféle tapasztalatom nem volt előzőleg.

Tibor alaposan kifaggatott az életemmel kapcsolatosan, majd előző élet regressziót javasolt. Ettől kissé elbizonytalanodtam, mert nem hittem az előző életekben, hókuszpókusznak tartottam. Mivel el voltam keseredve, beleegyeztem.

Már hipnózisban voltam, amikor egy előző életbe küldött vissza Tibor. Egy olyanba, ahol történt valami, amiért most elkezdett hullani a hajam. Egy darabig nem láttam, éreztem semmit. Egyszer csak egy éjszakai jelenetben találtam magam. Tibor megkérdezte hol vagyok, ki vagyok, mi történik velem.

Franciaországban voltam, a XVIII. században. Fiatal, hosszú fekete hajú fiatalemberként ismertem magamra. Egy csatamezőn voltam, ahonnan az előző napi ütközet sebesültjeit és halottjait szállítottuk el. Az egyik haldokló katona, miközben vittük a társammal, kétségbeesetten belekapaszkodott a hajamba és nem engedte el. Borzasztó érzés volt, rettegés kerített a hatalmába! Nem tudtam kiszabadulni. Ennél többet nem tudtam felidézni.

Tibor elmagyarázta nekem ezt a helyzetet és feloldotta bennem a feszültséget. Megkönnyebbülve tértem magamhoz a hipnózisból. Ugyanakkor tökéletesen megdöbbent voltam, mert olyat tapasztaltam meg, amit elképzelni sem tudtam korábban. Azóta valahogy másként gondolok a reinkarnációra, mivel kb. három hét alatt fokozatosan, teljesen megszűnt a hajhullásom! Szinte hihetetlen, de tökéletes javulást okozott ez az „előző életbeli” látogatás. Csodaként élem meg a történést, mert bár teljesen hitetlen voltam, mégis eredményes volt a terápia.

 

Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


 Kováts Tibor
 Okleveles Mesterhipnotizőr, 

 Theta Healing Konzulens


hipnó_gomb_01.PNG