Anyagi problemak
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Anyagi problemak


Anyagi problémák mögött rejlő lelki gátak feltárása és megszüntetése

anyagi_problémák_1.png

Megoldandó feladataink vannak, nem pedig problémáink! A gondolkodásnak van egy nagyszerű teremtő ereje, ugyanis amire nagyon sokat gondolunk, azt magunkhoz vonzzuk; tehát ha a megoldásra fókuszálunk, akkor sokkal könnyebben rendezni tudjuk az életünket.

 

Mire gondol, amikor meghallja azt a szót, hogy pénz? Milyen érzések lepik el Önt, amikor a gazdagság, vagyon, bőség, anyagi függetlenség szavakra gondol?

Tudnia kell, hogy a pénz az energia egyik megjelenési formája, s oda áramlik, ahol a megfelelő gondolati, mentális és érzelmi állapot létrejött. Természetesen előfordulnak olyan ritka esetek, amikor valakinek úgymond ölébe szakad a vagyon egy nyeremény vagy akár örökség során, s az érintett személy esetleg egyáltalán nincs olyan állapotban, hogy bölcsen és józanul tudjon bánni a hozzá érkező nagy mennyiségű pénzzel. Ez egy karmikus próbatétel ilyenkor.

Most az olyan eseteket nézzük, melyek sokkal gyakoribbak; amikor valaki úgy érzi, egyszerűen képtelen kijönni az anyagi nehézségek gödréből, keresi a kiutat az útvesztőből, de képtelennek tartja magát arra, hogy biztos anyagi hátteret nyújtson magának vagy a családjának.

Mivel mi magunk és minden más a világon energia és rezgés, ezért ha meg akarunk teremteni valamit az életünkben – magunkhoz szeretnénk vonzani -, olyan rezgésteret kell létrehoznunk magunkban, mely által a bőség az életünk részévé válik, nem csak anyagi szinten!

 

Pénztelenség, mint komfortzóna

Gyermekkorban is rengeteg gátló érzelmi- gondolati mechanizmus kapcsolódik a pénz fogalmához. Mondhatni, komfortzónává válik a pénztelenség egyeseknél.

Félelmek tömege is kapcsolatba hozható a pénzzel. A többség meg van győződve arról, hogy viszonylag egészséges a gondolati kapcsolata a pénzzel, de ha alaposabban megvizsgáljuk ezt, tisztán látszik, hogy rengetegen a pénz hiányára koncentrálnak, a pénztelenség elkerülése helyezkedik el a fókuszban. A félelem, hogy mi lesz, ha… Tehát, a hiány!

Ez azért kellemetlen, mert az történik velünk, amire sokszor gondolunk. Meg kell vizsgálni, mit jelent a számunkra a pénz, illetve a rajta keresztül elérhető élmények, érzések, alkalmasint a puszta nyugalom. Esetleg döntő jelentőségű lehet az is, hogy mit nem kell megtennie valakinek akkor, ha nincs pénze. Lehet, hogy a pénztelenség elkerülő manőver a tudatalatti részéről!

 

 

Hogyan teremthető bőség az életemben?

Először is szögezzük le, hogy tilos önmagát hibásnak és szerencsétlennek éreznie azért, ha anyagi gondjai vannak! Ezek teljesen felesleges és alaptalan érzelmek, melyek csak még mélyebb gödröt eredményeznek. Továbbá a környezetét se okolja azért, mert a körülmények látszólag nem voltak adottak.

Jó oka vannak, hogy miért születünk éppen egy bizonyos élethelyzetbe, családba, miért éppen olyan szüleink vannak, amilyenek. A gyermekkor rendkívül fontos alap az életben, az ott megélt tapasztalatok, mindaz, amit magunkba szívtunk, erős gondolati és érzelmi hátteret adnak az életünk további lefolyásához. Azonban bármennyire is erősen rögzült és mélyen a tudatalattinkba beágyazott mintákról legyen is szó, tudni kell, hogy kellő lelki és mentális foglalkozással a gátló és ártalmas gondolatok és érzelmek felülírhatók! 

Bőség (nem csupán vagyoni szinten) úgy teremthető meg egy ember életében, ha fejben és lélekben eléggé rendezte magát ahhoz, hogy magához vonzza a pénzt, az elégedettséget, a boldogságot.

Fontos kiemelni, hogy a pénzteremtés, a vágyott életminőséghez elégséges anyagi javak létrehozása nem csupán egy lelki és érzelmi munka; komoly és lelkes tettvágy felébresztése is szükséges, valamint jó adag önbizalom.

 

 

Miként lehet segítségemre a hipnózis, hogy rendezzem az anyagi életemet?

Először is a kezelés során meg kell ismernem az Ön jelenlegi hozzáállását a pénzhez és önmagához, tudnom kell, milyen életminőség az Ön számára a legteljesebb boldogságot és nyugalmat adó. Mindezekre azért van szükség, mert így leszek tisztában a kiindulási ponttal és a végcéllal. A két pont közti hidat pedig együttes munkával építjük fel Önben mentális és lelki szinten.

Hipnózis alatt megvizsgáljuk a lelki feltárás során, hogy mik Önben a gátló és pénzellökő gondolatok, érzelmek, s ezek honnan erednek. Legtöbbször a gyermekkorban találjuk meg a válaszokat, ám előfordul, hogy egy korábbi életben kell feltárás végeznünk, mert az is megesik, hogy egy lélek több életen át egyszerűen nem képes boldogulni ugyanazzal a kihívással, feladattal.

Amikor rálelünk a forrásra, Ön egy sokkal bölcsebb, érettebb és elfogadóbb látásmódból éli át újra mindazt, mely a negatív mentális és érzelmi alapot létrehozta. Egy új, pozitív, előremutató és a pénzteremtéshez szükséges nézőponttal lesz gazdagabb, mely felülírja a tudatalattijában lévő, addig ártóan ténykedő programokat.

A kezelés része nem pusztán az, hogy a probléma gyökerét megszüntetjük és feloldjuk az összes gátló blokkot Önben, hanem elültetünk olyan gondolatokat, melyektől a pénzre pozitívan fog innentől tekinteni. A biztos anyagi háttér, a stabilitás, a nyugalom és a „megengedhetem magamnak” életérzés természetessé válik, mint a levegővétel. Tehát olyan új, erős gondolati és érzelmi alapok jönnek létre Önben, melyek a jelenlegi helyzet pozitív megoldását eredményezik, sőt képes lesz megteremteni magának vagy családjának is olyan életminőséget, melyben a nyugalom áll a középpontban.

 

Élet anyagi függetlenségben

A megfelelő mentális és lelki háttérrel Ön megoldja végre azt az anyagi problémát, mellyel eddig küszködött. Ha új, jobban fizető munkahelyre vágyik, eléri, hogy az élete része legyen egy Önnek ideális munkakörnyezet, melyben megbecsülik, ahol érvényesülni és kiteljesedni képes. Ha pedig anyagilag egyre magasabbra szeretne jutni, képes lesz olyan ötletekkel és megoldásokkal szolgálni, melyek révén eléri a célját, hiszen már rendelkezik azzal gondolati sémával, mely a tettvágyát, eltökéltségét és magabiztosságát a vagyonteremtésre ösztönzi!

A cél az, hogy lerakja az anyagiakkal járó terheket, hiszen nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk. Biztos megélhetéssel, kedvező anyagi háttérrel és olyan munkával, vállalkozással Ön tud olyan dolgokra figyelni, melyekre valóban időt kell szánni; a családjára, barátaira, egészségére és arra, hogy élvezze a mindennapokat.

 

 

Néhány híresség azok közül, akiken a hipnózis már segített

 

Matt Damon - Dohányzás. 20 évig hiába próbált leszokni, amikor rátalált a hipnózisra, mely meghozta végre a sikert. Rajta kívül fél Hollywood döntött hasonlóan és hipnózis segítségével szokott le a dohányzásról.

David Beckham Magánéleti válságból tudott kijönni a hipnózis segítségével.

Michael Jordan, Kobe Bryant - Sportteljesítmény fokozása.

Sylvester Stallone - Önbizalomhiány. Miután 1976-ban megírta  Rocky forgatókönyvét, nem merte elküldeni azt Hollywoodba. Hipnózis kazettákat hallgatva sikerült leküzdenie a félelmét, a többi már történelem.

Mozart - Kreativítás fokozása.

Orlando Bloom - Csokoládé függősségét szüntette meg a hipnózis segítségével.

Sir Winston Churchill -  A 2. világháború alatt hipnózis segítségével tudott éjszakába nyúlóan, keményen dolgozni.

Jackie Kennedy - Hipnoterápia segítségével tudta feldolgozni férje, John F. Kennedy meggyilkolását.

Bruce Willis - Dadogás. Gyerekkorától kezdve küzdött vele. Mielőtt felcsapott volna színésznek elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra véget vet neki, így talált rá a hipnózisra.

Mel Gibson - Stressz leküzdésében játszott nála óriási szerepet a hipnózis.

Diana hercegnő - Nyilvános beszédtől való félelem, önbizalomhiány.

és még sokan mások...

 

GYIK és tévhitek

Biztos jó ötlet " megbolygatni" a múltat?

Csak akkor van értelme „megbolygatni”, ha valaki változtatni szeretne az életén.Azonban, ha  valaki szeretne megmaradni a jelenlegi problémájával együtt, ami hátizsákként nehezedik egyre jobban és jobban az ember vállára, és így leélni az élet akkor nem kell „megbolygatni”. De ezt nem is nevezném megbolygatásnak, sokkal inkább a múltban kialakult probléma pontos feltárásának és megszüntetésének.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy nem a múltbeli sebek feltépéséről van szó, melyek eredményeként zaklatottan, feldúltan, szomorúan távozna az ülésről. Pont ellenkezőleg! A múltban kialakult probléma megértésével és felülírásával a kliensben végre összeáll minden, melynek hatására azonnal megindul a változás folyamata és teljesen másként fog tekinteni a korábbi problémájára.

 

Mi van, ha nem tudok kijönni a hipnózisból és „benne rekedek”? 

A filmekkel ellentétben a hipnózisban az ember nem öntudatlanul, kiszolgáltatottan fekszik kitéve magát a hipnotizőr kénye kedvének. Egy kellemes, mély relaxált állapotról van szó, melyben a kliens a kezelés során végig tudatánál van, összeszedetten, érthetően kommunikál a hipnotizőrrel, amire csak egy tudatánál lévő ember képes, így nem történhet semmi olyan dolog, ami a kliens akaratával ellenkezne.

 


A hipnotizőr "kiszedi belőlem" a PIN kódomat, vagy olyanra kényszerít, amit nem tennék meg máskülönben!

A kliens még a legmélyebb transz során sem veszíti el az öntudatát és a kezelés alatt végig megtartja döntési képességét és semmi olyat nem fog tenni vagy mondani, amit éber állapotban nem mondana el, vagy nem tenne meg.Amerikai orvosok szövetsége is elismeri és alkalmazza, mint hatékony, kiegészítő terápiát.


Mindenki hipnotizálható?

Az emberek 99%-a hipnotizálható. A kivételek közé tartoznak a súlyosan zavart, beszámíthatatlan elméjű emberek.  Mondok egy egyszerű példát, amiből kideríthető, hogy Ön vajon hipnotizálható-e:
Gondoljon egy kedves emlékére, mondjuk amikor nyaralt egy szép helyen. Ha fel tudja idézni magában az emlékét, akkor Ön hipnotizálható.
Mire számíthat a kezelés alatt?
A gyökérprobléma megtalálása után a sérülés okozta hitrendszer törlése történik, a szükséges pozitív tartalmak letöltésével együtt.

Ezt követően megerősítő szuggesztiókat juttatok el a tudatalattiba.


Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


 Kováts Tibor
 Okleveles Mesterhipnotizőr, 
 Theta Healing Konzulens

hipnó_gomb_01.PNG