Elakadás, az út megtalálása
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Elakadás, az út megtalálása

Elakadás, és az út megtalálása
elakadas

Mindnyájan jó okkal születünk erre a világra; meg kell valósítanunk önmagunkat, be kell járnunk azt a karmikus utat, melyre csakis mi vagyunk képesek. Mindenki olyan akadállyal találkozik, amit biztosan le tud győzni, hiszen mindennek az oka a lelki fejlődés.

 

Van, hogy úgy érezi, hullámvölgyek és hullámhegyek (persze ezek egészen kicsik) alkotják az életét? Egy ideje így van ez, vagy esetleg ez mindig is így volt? Rosszabb esetben apróbb hullámhegyekről sem beszélhetünk, egy depresszióba süllyedt kínlódás, egy kimozdíthatatlan elakadás az élete. Fél a felelősségtől, fél döntéseket hozni, fél felnőttként élni az életét és szeretne újra gyermekként létezni egy kipárnázott világban? Vajon mikor tanulta meg ezt a viselkedést, kik programozták Önbe ezt a „szoftvert”? Lehet, hogy egyfajta másodlagos haszonként használja fel ezt az állapotot? Mi az amit nem kell megtegyen az elakadt állapotában? Ismerős...? Ha igen és piszkosul elege van már ebből, keressen meg és változtatunk ezen a dolgon.

 

Fontos tudnia az elakadás és (ki)útkeresés állapota mögött olyan lelki gátak húzódnak, melyeket ha nem old fel, nem érti meg az Önben működő gondolati sémákat, s még nagyobb útvesztőbe kerülhet. Szüksége van arra a stabilitásra, melyet a lelki világa megértéséből nyerhet. Nem kívül kell keresnie a megoldást és fogódzkodókat kutatnia, hanem meg kell értenie, hogy akkor lesz biztonságban az élete és halad a jó tempóban a megfelelő úton, amikor a legbiztosabb pont önmaga!

 

A hipnózis hogyan tud segíteni abban, hogy önmagam
legyek és az utamat járjam?

Ahogy az minden esetben igaz, a megoldás Önben van. A hipnózis kezelés és a megfelelő szakmai segítségnyújtás abban segít hatékonyan, hogy Ön hozzáférjen a tudatalatti tartalmához, megértse és a helyén kezelje az ott látott és intenzíven átélt emlékképeket.

Mit jelent a helyén kezelés? Legtöbbször a gyermekkorban akadunk a válaszokra, ám előfordul, hogy a régmúltba kell visszanyúlnunk, egy korábbi életébe. A lényeg az, hogy hipnózis során Ön pontosan látni fogja, melyek a fő kiváltó okai a jelenlegi helyzetének, megismeri a gyökérproblémákat. Ezekhez anno negatív gondolatokat és érzelmeket társított, melyek az eltelt idő során, a megfelelő lelki megértés elmulasztása mellett romboló hatást gyakoroltak a lelkében, egész életében.

A kezelés során ezeket az ártó gondolatokat és érzéseket egy más, sokkal bölcsebb és nyitottabb szemmel nézi, ez az új látásmód pedig máris egy jóval pozitívabb és örömtelibb irányba indítja Önt.

Mivel a tudatalatti tartalmat megértette, a gátakat és blokkokat a kezelés során sikeresen feloldotta, így az eddig futó ártalmas sémák, programok eltűnnek az életéből, s helyettük építő, pozitív és előremutató hozzáállás éled fel Önben, melyek által megteremti és magához vonzza mindazt, ami a teljesebb és nyugodtabb élethez szükséges.

 

Élet kiegyensúlyozott lelki világgal

Óriási megnyugvás minden kétség nélkül, teljes lelkünkkel érezni, hogy azon az úton vagyunk, ahol lennünk kell. Itt és most tökéletes az életünk, s bármilyen kihívás is jön szembe, meg tudjuk oldani, mert egyrészt csak olyan terhet kapunk, amit biztosan elbírunk (hiszen a fejlődés a cél), másrészt magabiztosak és derűsek vagyunk.

Ez egy elérhető állapot, mivel az ideális út mindenkiben ott rejlik, a cél, hogy ezt megértsük és kibontakoztassuk magunkban. Amikor az elakadásunk oly mértékű, hogy nem látjuk a kiutat, a hipnózis kiváló megoldás lehet, mert a módszer segítségével feltárulnak az addig zárt kapuk.

Képzelje el, milyen felszabadító érzés lehet tudni, hogy miért él itt, mi a célja és hogyan fogja azt elérni, miként valósítja meg önmagát. Az egyik legnagyobb boldogságforrás az, ha tudjuk, kik is vagyunk az élet forgatagában!

A hipnózis kezelés része ugyanis egy erős, határozott és békés önkép felépítése, mely ettől kezdve kellemes magabiztosságot fog Önnek kölcsönözni, hogy bármilyen élethelyzetet, akármilyen problémát higgadtan és bölcsen tudja kezelni.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a megfelelő páciens-terapeuta kapcsolat az őszinteségen és nyitottságon alapszik, mely a sikeres végeredményhez elengedhetetlen!

 

Néhány híresség azok közül, akiken a hipnózis már segített

Matt Damon - Dohányzás. 20 évig hiába próbált leszokni, amikor rátalált a hipnózisra, mely meghozta végre a sikert. Rajta kívül fél Hollywood döntött hasonlóan és hipnózis segítségével szokott le a dohányzásról.

David Beckham Magánéleti válságból tudott kijönni a hipnózis segítségével.

Michael Jordan, Kobe Bryant - Sportteljesítmény fokozása.

Sylvester Stallone - Önbizalomhiány. Miután 1976-ban megírta  Rocky forgatókönyvét, nem merte elküldeni azt Hollywoodba. Hipnózis kazettákat hallgatva sikerült leküzdenie a félelmét, a többi már történelem.

Mozart - Kreativítás fokozása.

Orlando Bloom - Csokoládé függősségét szüntette meg a hipnózis segítségével.

Sir Winston Churchill -  A 2. világháború alatt hipnózis segítségével tudott éjszakába nyúlóan, keményen dolgozni.

Jackie Kennedy - Hipnoterápia segítségével tudta feldolgozni férje, John F. Kennedy meggyilkolását.

Bruce Willis - Dadogás. Gyerekkorától kezdve küzdött vele. Mielőtt felcsapott volna színésznek elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra véget vet neki, így talált rá a hipnózisra.

Mel Gibson - Stressz leküzdésében játszott nála óriási szerepet a hipnózis.

Diana hercegnő - Nyilvános beszédtől való félelem, önbizalomhiány.

és még sokan mások...

 

 

GYIK és tévhitek

Biztos jó ötlet "megbolygatni" a múltat?

Csak akkor van értelme „megbolygatni”, ha valaki változtatni szeretne az életén.Azonban, ha  valaki szeretne megmaradni a jelenlegi problémájával együtt, ami hátizsákként nehezedik egyre jobban és jobban az ember vállára, és így leélni az élet akkor nem kell „megbolygatni”. De ezt nem is nevezném megbolygatásnak, sokkal inkább a múltban kialakult probléma pontos feltárásának és megszüntetésének.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy nem a múltbeli sebek feltépéséről van szó, melyek eredményeként zaklatottan, feldúltan, szomorúan távozna az ülésről. Pont ellenkezőleg! A múltban kialakult probléma megértésével és felülírásával a kliensben végre összeáll minden, melynek hatására azonnal megindul a változás folyamata és teljesen másként fog tekinteni a korábbi problémájára.

 

 

Mi van, ha nem tudok kijönni a hipnózisból és „benne rekedek”? 

A filmekkel ellentétben a hipnózisban az ember nem öntudatlanul, kiszolgáltatottan fekszik kitéve magát a hipnotizőr kénye kedvének. Egy kellemes, mély relaxált állapotról van szó, melyben a kliens a kezelés során végig tudatánál van, összeszedetten, érthetően kommunikál a hipnotizőrrel, amire csak egy tudatánál lévő ember képes, így nem történhet semmi olyan dolog, ami a kliens akaratával ellenkezne.

 


A hipnotizőr "kiszedi belőlem" a PIN kódomat, vagy olyanra kényszerít, amit nem tennék meg máskülönben!

A kliens még a legmélyebb transz során sem veszíti el az öntudatát és a kezelés alatt végig megtartja döntési képességét és semmi olyat nem fog tenni vagy mondani, amit éber állapotban nem mondana el, vagy nem tenne meg.Amerikai orvosok szövetsége is elismeri és alkalmazza, mint hatékony, kiegészítő terápiát.

 

Mindenki hipnotizálható?

Az emberek 99%-a hipnotizálható. A kivételek közé tartoznak a súlyosan zavart, beszámíthatatlan elméjű emberek.  Mondok egy egyszerű példát, amiből kideríthető, hogy Ön vajon hipnotizálható-e:
Gondoljon egy kedves emlékére, mondjuk amikor nyaralt egy szép helyen. Ha fel tudja idézni magában az emlékét, akkor Ön hipnotizálható.

 

Mire számíthat a kezelés alatt?


A fenti problémák okainak felderítésére és kiküszöbölésére rendkívül alkalmas a Hipnózis és a TH módszer.
A gyökérprobléma megtalálása után a sérülés okozta hitrendszer törlése, átformálása, megértése történik, szükséges pozitív tartalmak letöltésével együtt.Ezt követően megerősítő szuggesztiókat juttatok el a tudatalattiba.

 

Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


 Kováts Tibor
 Okleveles Mesterhipnotizőr, 
 Theta Healing Konzulens

hipnó_gomb_01.PNG