Társkeresés
Kováts Tibor
Okleveles Mesterhipnotizőr, Sporthipnotizőr és Theta Healing Konzulens

Társkeresés

Párkapcsolati problémák

parkapcsolati prob 1

"Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz."
Gandhi

Úgy érzi, egyszerűen képtelen rátalálni arra a társra, akivel az egész életét megosztaná? Vagy éppen az a probléma, hogy gyakorlatilag minden kapcsolata ugyanolyan, mintha mindig ugyanazzal az emberrel sodorná össze az élet?

Ezekre a komoly kérdésekre Önben rejlik a válasz, a hipnózis pedig hatékony segítséget nyújthat abban, hogy a válaszokat felszínrehozzuk, megértsük azokat és az Önben feléledő pozitív kisugárzás megteremtse az áhított párkapcsolatot!

 

Hipnózissal pozitív irányba építhető a kisugárzás? A módszer megoldást nyújt, hogy rátaláljak az ideális társra?

Egy nagyon lényeges dolgot kell megértenie; amint belül, úgy kívül. Hogy is értelmezhető ez? Az egész életünket két dolog függvényében éljük le; egyrészt az előző életünkből hozott, s a mindennapokban teremtett karmánk révén; másrészt a bennünk energiát kapó gondolatok és érzelmek által.

Tekintsen magára úgy, mintha egy mágnes volna. A gondolatai és érzései egy egyedi frekvencián rezegnek, mely az Ön saját rezgéstere. Ez a kisugárzás korlátokat nem ismerve terjed szét az egész világon, s minden olyan eseményt, élethelyzetet és személyt magához vonz, ami tökéletesen összhangban rezonál Önnel.

Általános szabály, hogy ha meg akarjuk változtatni a közvetlen külvilágunkat, akkor magunkban kell létrehozni a változást. Olyan emberré kell válnunk, amilyen életre törekszünk!

Ha egy bizonyos életminőségre vágyik, egy adott típusú személlyel szeretné megosztani az életét, a lelkét, akkor olyan rezgésű (értsd kisugárzású) emberré kell válnia, aki magához vonzza az áhított életminőségnek és szerelemnek megfelelő eseményeket, s azt a bizonyos személyt.

A hipnózis kiváló megoldást nyújt abban, hogy megértse, miért élnek Önben bizonyos káros gondolatok és érzelmek! A kezelés révén világosan megértheti a múltbéli események láncolatát, a különböző élethelyzetekhez kapcsolt gondolati és érzelmi világát, melyek aztán negatívan kezdtek hatni az életére, emberi és szerelmi kapcsolataira.

 

Biztos van lelki társam? Nem lehet, hogy az a sorsom, hogy magányosan éljek?

Az ember alapvetően társas lény, s aki szüntelenül, reménykedve keresi a társat, azért teszi, mert a lelke mélyén érzi, hogy vár rá valaki. Van valaki az életben, akivel együtt kell lennie, meg kell osztaniuk a lelküket egymással, valamit át kell adniuk egymásnak.

A reményvesztettség érzése nem keverendő össze azzal, amikor valaki határozottan érzi és tudja, hogy neki nincs szüksége párkapcsolatra. A reményvesztettség érzése éppen abból a fájdalomból ered, hogy keresi, de nem találja a párját.

Fontos megjegyezni, hogy ha a karmánk szerint egy bizonyos személlyel találkoznunk kell, ez elkerülhetetlen lesz. Ám az is éppennyire igaz, hogy a találkozásunk lényegesen jobbá, örömtelibbé tehető pusztán azáltal, ha a lelki életünket elrendezzük.

 

Hogyan segít a hipnózis a lelki életem rendezésében?


Első lépésként megnézzük, hogy milyen az Ön jelenlegi gondolati és érzelmi világa, mit kéne ezen javítani, hogy a vágyainak és a remélt életminőségnek megfeleljen.

Ezután megvizsgáljuk, hogy a múltban milyen hatásnak volt kitéve, mely végül is nem kívánt állapotba módosította a lelki világát. Könnyen elképzelhető, hogy a szülői minta volt az, mely a jelenlegi helyzetbe sodorta Önt, illetve az átéltek nem megfelelő lelki elrendezése. Ám az is gyakori jelenség, hogy előző életeinkből hozunk olyan terheket, viselkedésmintákat és karmikus feladatokat, melyek legyőzése és elengedése nehéz párkapcsolatépítésben nyilvánul meg.

A hipnózis kezelés során világosan és egyértelműen szembesül a problémák gyökerével, azokat egy magasabb, bölcsebb szemszögből sokkal érettebben és be(el)fogadóbban láthatja át. Mindezek révén az Önben élő gondolatok és érzések egy sokkal pozitívabb, építőbb jelleget öltenek, melyek révén egy lényegesen jobb és szebb életminőség vonzható be.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a megfelelő páciens-terapeuta kapcsolat az őszinteségen és nyitottságon alapszik, mely a sikeres végeredményhez elengedhetetlen!

 

Élet pozitív kisugárzással

Képzelje el, hogy végre sikerült megértenie és elrendeznie a belső világát, s a lelke szinte szárnyra kap; reménnyel és óriási pozitív kisugárzással telve tekint szét a világban.

Amiben eddig csak reménykedett, most mind valósággá válik, hiszen tisztában van vele, hogy az Önben felszínre törő jóság és szépség megteremti azt az életet, amire mindig is vágyott, magához vonzza azt a társat, akivel igazán boldog lehet!

Minden, amire valaha vágyott, Önben létezik, kibontakozásra vágyik, s csak arra vár, hogy felfedezze; a kulcs az Ön kezében van. Ha megérti és feltárja a lelke legmélyebb zugait is, ahová most képtelen belelátni, az álom valóra válhat.

 

Néhány híresség azok közül, akiken a hipnózis már segített

Matt Damon - Dohányzás. 20 évig hiába próbált leszokni, amikor rátalált a hipnózisra, mely meghozta végre a sikert. Rajta kívül fél Hollywood döntött hasonlóan és hipnózis segítségével szokott le a dohányzásról.

David Beckham Magánéleti válságból tudott kijönni a hipnózis segítségével.

Michael Jordan, Kobe Bryant - Sportteljesítmény fokozása.

Sylvester Stallone - Önbizalomhiány. Miután 1976-ban megírta  Rocky forgatókönyvét, nem merte elküldeni azt Hollywoodba. Hipnózis kazettákat hallgatva sikerült leküzdenie a félelmét, a többi már történelem.

Mozart - Kreativítás fokozása.

Orlando Bloom - Csokoládé függősségét szüntette meg a hipnózis segítségével.

Sir Winston Churchill -  A 2. világháború alatt hipnózis segítségével tudott éjszakába nyúlóan, keményen dolgozni.

Jackie Kennedy - Hipnoterápia segítségével tudta feldolgozni férje, John F. Kennedy meggyilkolását.

Bruce Willis - Dadogás. Gyerekkorától kezdve küzdött vele. Mielőtt felcsapott volna színésznek elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra véget vet neki, így talált rá a hipnózisra.

Mel Gibson - Stressz leküzdésében játszott nála óriási szerepet a hipnózis.

Diana hercegnő - Nyilvános beszédtől való félelem, önbizalomhiány.

és még sokan mások...

 

GYIK és tévhitek

Biztos jó ötlet "megbolygatni" a múltat?

Csak akkor van értelme „megbolygatni”, ha valaki változtatni szeretne az életén.Azonban, ha  valaki szeretne megmaradni a jelenlegi problémájával együtt, ami hátizsákként nehezedik egyre jobban és jobban az ember vállára, és így leélni az élet akkor nem kell „megbolygatni”. De ezt nem is nevezném megbolygatásnak, sokkal inkább a múltban kialakult probléma pontos feltárásának és megszüntetésének.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy nem a múltbeli sebek feltépéséről van szó, melyek eredményeként zaklatottan, feldúltan, szomorúan távozna az ülésről. Pont ellenkezőleg! A múltban kialakult probléma megértésével és felülírásával a kliensben végre összeáll minden, melynek hatására azonnal megindul a változás folyamata és teljesen másként fog tekinteni a korábbi problémájára.

Mi van, ha nem tudok kijönni a hipnózisból és „benne rekedek”? 

A filmekkel ellentétben a hipnózisban az ember nem öntudatlanul, kiszolgáltatottan fekszik kitéve magát a hipnotizőr kénye kedvének. Egy kellemes, mély relaxált állapotról van szó, melyben a kliens a kezelés során végig tudatánál van, összeszedetten, érthetően kommunikál a hipnotizőrrel, amire csak egy tudatánál lévő ember képes, így nem történhet semmi olyan dolog, ami a kliens akaratával ellenkezne.


A hipnotizőr "kiszedi belőlem" a PIN kódomat, vagy olyanra kényszerít, amit nem tennék meg máskülönben!

A kliens még a legmélyebb transz során sem veszíti el az öntudatát és a kezelés alatt végig megtartja döntési képességét és semmi olyat nem fog tenni vagy mondani, amit éber állapotban nem mondana el, vagy nem tenne meg.Amerikai orvosok szövetsége is elismeri és alkalmazza, mint hatékony, kiegészítő terápiát.


Mindenki hipnotizálható? Mire számíthat a kezelés alatt?

Az emberek 99%-a hipnotizálható. A kivételek közé tartoznak a súlyosan zavart, beszámíthatatlan elméjű emberek.  Mondok egy egyszerű példát, amiből kideríthető, hogy Ön vajon hipnotizálható-e:
Gondoljon egy kedves emlékére, mondjuk amikor nyaralt egy szép helyen. Ha fel tudja idézni magában az emlékét, akkor Ön hipnotizálható.

 

Mire számíthat a kezelés alatt?

A fenti problémák okainak felderítésére és kiküszöbölésére rendkívül alkalmas a Hipnózis és a TH módszer.
A gyökérprobléma megtalálása után a sérülés okozta hitrendszer törlése történik, szükséges pozitív tartalmak letöltésével együtt. Ezt követően megerősítő szuggesztiókat juttatok el a tudatalattiba.

Ha úgy döntött, hogy változtatni szeretne
az életén és megszabadulni a problémájától

keressen bizalommal, szeretettel várom
hipnózis kezelésre!

profil


 Kováts Tibor
 Okleveles Mesterhipnotizőr, 
 Theta Healing Konzulens

hipnó_gomb_01.PNG